Van plan je zoon in te schrijven in onze scouts of kom je eens proberen? Hoera!

Ledenstop

We mogen met trots zeggen dat onze scouts heel goed aan het draaien is en hier zijn we zeer gelukkig om, jammer genoeg is er ook een keerzijde aan deze medaille. Wij hebben namelijk niet meer de accommodatie en de hoeveelheid leiding om aan nog extra leden kwalitatief leiding te geven. Met spijt in ons hart voeren we daarom een ledenstop in bij de kapoenen, welpen en wolven. Deze ledenstop staat op 50 inschrijvingen per tak en kent een aantal voorwaarden.

• Er is een voorrangsregel voor leden die de voorbije jaren reeds ingeschreven waren.
  • Broers van deze reeds ingeschreven leden hebben ook voorrang.
  • Kinderen van oud-leiding van Scouts Windeke genieten ook van deze voorrang.
  • Als je als nieuwe kapoen zou willen proberen dan schrijf je jou net zoals de rest in via de voorinschrijving, zo claim je al een plekje op de lijst. Dat plekje blijft gereserveerd voor twee activiteiten. Daarna moet er ingeschreven worden of wordt het plekje vrijgegeven.

Check hieronder of er nog plaats is in de tak waarin je jouw zoon wil inschrijven.

Tak Volzet
Kapoenen Ja
Welpen Ja
Wolven Nee
Jongverkenners  Geen ledenstop
Verjinners Geen ledenstop

(voor)inschrijven en proberen

Bij takken met een ledenstop maken we in het begin van het werkjaar gebruik van voorinschrijvingen, hierbij kom je op een gesorteerde lijst terecht waarbij zij die het eerst inschrijven, het eerst een plekje zal krijgen/claimen binnen de tak. Hierbij gelden natuurlijk ook wel enkele voorrangsregels (zie ledenstop). Als je voorrang hebt spring je boven degene zonder voorrang op de lijst.

Leden die willen proberen schrijven zich net zoals de andere leden in via het onderstaande inschrijvingsformulier. Zij claimen dan al een plekje op de lijst en mogen na twee keer beslissen of ze zich inschrijven of niet. Gelieve dit zo snel mogelijk mee te delen om niet onnodig een plaatsje bezet te houden.

Indien de tak nog niet volzet mag je natuurlijk nog altijd inschrijven na de deadline.

Meer info over de eerste activiteiten vindt u in het Stoffelke op onze homepagina.

Inschrijvingsformulier

Opgelet bij de kapoenen en welpen tak zit vol!!

Start hieronder de (voor)inschrijving. Let goed op dat alles ingevuld is zoals gevraagd!
In welke tak zit mijn zoon? Takken

Gegevens lid

Tak

Contactgegevens ouders

Voorrangsrecht

Meer info over het voorrangsrecht vindt u bovenaan bij ledenstop.

Privacybeleid

Vragen of problemen bij het inschrijven?

Indien u vragen of problemen heeft tijdens het inschrijven mag u altijd mailen naar bavo.vancraeyenest@hotmail.be.