Day N Night (21 april 2018)

〠◢◣〠 DAY ‘N’ NIGHT AZTEC TAKEOVER 2018 〠◢◣〠
Day ‘N’ Night, het partyconcept van Scoutsgroep Sint-Kristoffel Scheldewindeke is wederom neergedaald op onze geliefde bodem. Dankzij Otorongo, Great Serpent, Hummingbird en Condor zijn we te weten gekomen dat een nieuw era is aangebroken. Stap samen met ons door het portaal naar het gouden tijdperk, en laat je betoveren in deze Azteekse editie.

☸══ AS THE CRISTAL SPIRIT ARISES OUT OF THE WATER, THE NEW TIME HAS COME ══☸
Het nalatenschap van onze voorvaderen is omvangrijk en ontzagwekkend. Jaren aan een stuk lieten ze onze Pachamama door het overweldigende feestgedruis daveren in haar baan. Eenmaal der zonnewendes transformeerden ze Den Amb8 in een extatisch paradijs. Ritmisch stampten de voeten, keelklanken werden geuit en godenkelken tot op de bodem geledigd. Om onze voorouders in ere te houden hebben wij de belofte afgesloten om deze lente opnieuw de authentieke Oosterzeelse volkeren te verenigen onder het zoete maanlicht. Onder begeleiding van een kleurrijk spectrum brengen wij jullie met trots de achtste editie van Day ‘N’ Night.

Als vanouds presenteren we twee muzikale atmosferen die gehoor geven aan de diversiteit van onze gasten. De Tonatiuh-zaal zal u vervoeren naar bekende territoria, vergeten herinnering, one hit wonders, en eigentijds gefluit. Deze zonovergoten zaal staat symbool voor stabiliteit, het alombekende en de toekomst. De Acolnahuacatl-offerzaal bevindt zich op een meer esoterisch niveau. Het biedt een passage naar donkere dromen waar lage klanken en vulgaire bassen de sterrenstelsels van de nacht beroeren. Deze duistere ruimte staat symbool voor avontuur, het ongewisse en de verleiding. Maar wees niet gevreesd, onze muzikale sjamanen zullen u ten alle tijden bijstaan doorheen deze wonderlijke reis.

☸════════ MUZIKALE SJAMANEN ═════════☸

~~~~☀HET IS DE DAG DIE ONS ALTIJD ZAL VOEDEN☀~~~~
TBA
► Nikoman
➳➳➳ Vettige quilty pleasures, hip-hop, house, en alles daar tussen
Soundcloud: https://soundcloud.com/nikolaimeheus

====☾ HET IS DE NACHT DIE ONS NOOIT ZAL VERLATEN☾====
TBA
►Gertrude vs Cat
➳➳➳ Liquide of solide DnB en Nelly Furtado

► KNALL Collectief
➳➳➳Diepe house, funky minimal en klassevolle techno met eventueel een gratuite acidje erbij

Soundcloud: https://soundcloud.com/knall-music
Facebook: https://www.facebook.com/KNALLOFFICIAL/

DJ Galago: https://soundcloud.com/wim-codde
KJ_11: https://soundcloud.com/dj_kj_11
Arnezia: https://soundcloud.com/arnezia
Whaling J: https://soundcloud.com/jasperauman

Vorige edities:

Vuurfeesten (14 & 15 september 2018)

Vorige edities:

Ouderactiviteit dropping (16 maart 2018)