Vuurfeesten (20 en 21  september 2019)

🔥🔥🔥VUURFEESTEN 2019 🔥🔥🔥

Onze feestvlaggen liggen al klaar om boven gehaald te worden voor ons jaarlijks festijn voor groot en klein, de vuurfeesten.

Dit jaar nemen de vuurfeesten twee dagen in beslag.
Op vrijdag zal onze beestige kinderfuif plaatsvinden met daarbij een oudercafé. Jong is dus welkom op de beentjes los te gooien en iets ouder volk mag gewoon gezellig iets drinken. De cocktailbar zal open zijn en is klaar om jullie te bedienen.

Zaterdag begint ons feest al van ’s middags met de jaarlijkse sneukeltocht waar jong en oud de mooiste streken van Oosterzele herontdekt in combinatie met lekkere pauzes. Ondertussen zijn er op ons marktplein ook volksspelen voorzien voor degene waarbij het fietsen minder aanspreekt. Ook de bars zullen al open zijn.
Om 17u kan iedereen komen aperitieven en terwijl ook genieten van een heerlijk aperitiefconcert verzorgt door Free & Andreas.
Vervolgens schuiven we de voetjes onder tafel voor een heerlijke BBQ. Waarna je kan genieten van concerten en een afterparty!

***************************PLANNING*************************

VRIJDAGAVOND 20 SEPTEMBER (Vanaf 19u)⬇

19u00 – 22u00: KINDERFUIF 🎉
Inkom: €5, incl 3 drankjes

We vliegen er al direct in met een reuze coole kinderfuif! Deze zal doorgaan in de grote tent op het marktplein.

19u00 – 23u00: OUDERCAFE 🍻

____________________________________________________

ZATERDAG 21 SEPTEMBER (vanaf 14u): Sneukeltoch +Apero + BBQ + Optredens + Afterparty⬇

14u00 – 15u00: FIETS-SNEUKELTOCHT 🚴
Dit jaar organiseren wij een fiets-sneukeltocht voor iedereen die graag fiets maar niet graag honger lijdt. Je mag vrij starten tussen 14u00 en 15u00. Onderweg kom je dan enkele postjes tegen waar je een hapje of drankje van ons zal krijgen.
14u00 – 17u00: VOLKSSPELEN + COCKTAILBAR

17u00: APERITIEFCONCERT 🍸

Free & Andreas
18u30: BBQ 🍖