Algemene Informatie

Adres: Hoeksken 2A, 9860 Scheldewindeke
Groepsnummer: O2204S
District: Land van Rhode
Gouw: Land van Egmond
Rekeningnummer: BE67 0682 4798 6587 (milde schenkingen zijn steeds welkom)
VZW: VZW Scouts Sint-Kristoffel Scheldewindeke
Site: http://www.scoutswindeke.be
Ledenaantal: 250 (222 leden, 28 leidingsploeg) [update 04/2023]

Onze scoutsgroep

Wij zijn Scouts Sint-kristoffel, een jongensscouts te Scheldewindeke. Onze scouts is een plaats waarde leden centraal staan en waar gemotiveerde leiding er alles aan doet om uw kind de tijd van zijn leven te geven. Dit gebeurt meestal op zaterdagnamiddag tussen 14u en 17u. (Er zijn natuurlijkuitzonderingen zoals avondvergaderingen of kookvergaderingen) Voor een jaar vol plezier en genotvragen wij €45 euro inschrijvingsgeld en dit gaat bijna allemaal integraal naar de verzekering.

Binnen de visie van scouts en gidsen Vlaanderen wordt uw kind bij ons uitgedaagd om zichzelf te ontplooien, en dat zowel op individueel vlak als in groep en in de samenleving. Dit alles gebeurt gaandeweg en de aspecten worden steeds mooi en evenwichtig verdeeld doorheen onze 5 takken. Deze takken zijn er zodat iedereen op zijn eigen tempo kan spelen en leeftijdsgenoten kan leren kennen buiten de schoolomgeving. Onze scouts biedt de perfecte atmosfeer om te ravotten, te verkennen en veel nieuwe vrienden te maken.

Als je interesse hebt om je bij onze scouts te vervoegen of je hebt gewoon een paar vragen, aarzel dan niet en contacteer onze groepsleiding. Zij zullen u met veel enthousiasme de gewenste informatie verstrekken.

Interessante links

Hopper

De enige echte scoutswinkel! Goed voor al uw aankopen van uniform- en kampeergerief.
https://www.hopper.be/winkel

Scouts en Gidsen Vlaanderen

Voor meer info over de scoutswerking in het algemeen!
https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be