Info

Eerst en vooral willen we namens de gehele leidingsploeg ieder kind en ouder bedanken voor een schitterend jaar vol leuke en goed gevulde zaterdagnamiddagen! We hopen dat jullie kleine/grote spruit zich dan ook even goed geamuseerd heeft als wij. Gelukkig staat er voor iedereen nog een heus kamp op het programma om het jaar dan ook in schoonheid af te sluiten!

Kampdata
– Klein kamp welpen & wolven (2 t.e.m. 9 juli)
– Klein kamp kapoenen (3 t.e.m. 8 juli)
– Groot kamp jongverkenners & verjinners (19 t.e.m. 29 juli)

Kampinfomoment presentatie

Praktische info

Klein kamp (welpen & wolven)

• Bagagemoment
    • Welpen: 29 juni tussen 19u30 en 20u
    • Wolven: 29 juni tussen 20u en 20u30
  • Vertrek: 2 juli om 8 à 9u met de trein (station Scheldewindeke)
  • Terugkeer: 9 juli (middag) ophalen op het kampterrein

Klein kamp (kapoenen)

• Bagagemoment: 29 juni tussen 19u en 19u30
  • Vertrek: 3 juli om 8 à 9u met de trein (station Scheldewindeke)
  • Terugkeer: 8 juli (middag) ophalen op het kampterrein

Groot kamp

• Bagagemoment:
    • JVK: 14 juli tussen 19u en 19u30
    • Verjinners: 14 juli tussen 20u en 20u30
  • Vertrek: 19 juli om 8 à 9u met de trein (station Scheldewindeke)
  • Terugkeer: 29 juli (middag) ophalen op het kampterrein

Inschrijvingsgeld overschrijving

Het inschrijvingsgeld voor de kampen varieert per tak en kamp. Deze prijs omvat het vervoer, kampplaats, eten, materiaal en speciale activiteiten van het kamp.

– Kapoenen: €100
– Welpen en wolven: €125
– Jongverkenners en verjinners: €150

Gelieve het bedrag voor het kamp te storten op het rekeningnummer ‘BE70 0689 3084 0925’ met de vermelding :
‘Kampinschrijving <tak> <naam lid>’

Indien u met financiële problemen zit kan de groepsleiding voor een vermindering van het inschrijvingsgeld zorgen. U hoeft hiervoor enkel een mail te sturen naar groepsleiding@scoutswindeke.be. Uiteraard wordt uw aanvraag discreet behandeld.

Controle medische fiche/individuele steekkaart

Nadat je zoon is ingeschreven checkt u op onze groepsadministratie nog eens de medische fiche/individuele steekkaart zodat alle gegevens up-to-date zijn. Hou uw inloggegevens voor onze online groepsadministratie bij de hand en let goed op dat alles is ingevuld zoals gevraagd!

Ga naar onze groepsadministratie

Indien u niet meer weet hoe dit moest kan u altijd onze handleiding raadplegen. Groepsadministratie handleiding

Ziekenfondsen

De meeste ziekenfondsen betalen een deel van de kampen terug. Hiervoor informeer je best eens bij jouw ziekenfonds om te weten waarvoor jouw scoutser in aanmerking komt. Indien dit het geval is, bezorg dan gewoon het correcte formulier aan de groepsleiding of leiding van uw zoon.

Vragen of problemen bij het inschrijven?

Indien u vragen of problemen heeft tijdens het inschrijven mag u altijd mailen naar groepsleiding@scoutswindeke.be.